31 Aralık 2012 Pazartesi

Mutlu Yıllar Vans!

Mutlu yıllar vans severler ve vans giyerler. Bir yılı daha vans ayrıcalığınız ile bitirdiniz. 2013 yılında 2013 vans modelleri ile benzersiz ayakkabılarınız ile tüm gözleri üzerinizde tutacaksınız! Vans gerçekten çok ve çok önemli. Her genç vansı tatmalı. Tatmayanlara da tattırılmalı :P Mutlu Yıllar vans severler iyi yıllar aslan parçaları :D

22 Aralık 2012 Cumartesi

2013 Vans Modelleri - Mavi Vans - Uzay Modelli Vanslar

Bir taş attım pencereye VANS dedi satış temsilcisi VANS burda koş dedi vay vay. 2013 vans modelleri ve mavi vansları vans sitemizde bulabilirsiniz. Uzay modelli mavi vanslar dudak uçuklatacak değil gönül rahatlatacak fiyatlarla tüm vans baayilerinde.. Vanslarınızı nereden alacağınızı bilmiyorsanız yorum olarak bizlere ulaşabilir ve gerekli cevabı alabilirsiniz.

13 Aralık 2012 Perşembe

Ev Alma Vans AL!

Şaka yapıyorum canım ev de alın vans da alın.. Evsiz bir vans giyicisi olmak çok komik olur :P Vans fiyatları bu aralar ucuzladı sudan ucuz fiyatlara vans sahibi olabilirsiniz. Ankara da vans mağazaları var izmirde de vans mağazaları var. Her yerde vans satıcısı bulabilirsiniz ama lütfen sahte satıcılara itibar etmeyin..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by HATAR